Aki Riihilahti - Offisiell Hjemmeside In English Suomeksi På norsk
Nyheter Spørsmål Fakta Historie Bilder Spesial

Nyheter

Tilbake til nyheter

2/2004
Fitness -lehti: Kaunista

Tämä kirjoitus on ilmestynyt Fitness -lehdessä 2/2004


"
Tuijotin häntä häpeilemättä. Tämä oli yksi niistä kerroista miehen elämässä, kun en voinut sille mitään. Olenhan vain mies.

On hiljainen tiistai iltapäivä. Olen maajoukkuetoverini Mikael Forssellin kanssa lounaalla Fulham Roadilla Lontoossa. Sushi maistuu hyvältä tyhjässäkin ravintolassa. Samoin poikien jutut.
Jutut jäävät kuitenkin kesken yhdellä ovenavauksella. Katsominen korvaa puhumisen, sillä sisään kävelee kolme naista. Jo kaksi ensimmäistä ovat katsemagneetteja: tyylikkäästi pukeutuneita, olemukseltaan huoliteltuja, kokonaisuutena kauniita ja menestyvän näköisiä naisia korkokengistä virheettömiin kampauksiin. Mutta vasta sitten koko naiskauneus käsitteemme saa uuden mittakaavan. Sushi putoaa kömpelöistä tikuista ja visuaalisesta mielihyvästä lattialle. Kumpikaan meistä ei mahda mitään, miesgeenit sisällämme ovat täysin keskittyneet viimeiseen tulijaan, häpeilemättä. Angelina Jolie istahtaa viereiseen pöytään.
Pojat ovat poikia. Niin mekin. Mies on hyvin yksinkertaisesti rakennettu kokonaisuus. Vaikka sitä kuinka yrittäisi olla fiksu ja arvostaa syvällisiä asioita maailmassa ja ihmisessä, ei naiskauneuden ihannoinnille mahda mitään. Emme tiedä, onko Angelina mukava ihminen, mutta tulemme siihen tulokseen, että hän on ainakin ulkoisesti kaunis persoona. Onneksi kukaan ei täälläpäin ymmärrä härmää, joten alamme keskustella avoimesti mikä hänestä tai yleensä naisista oikeastaan tekee niin kauniin?
Näistä kolmesta ystävättärestä lähes meikitön, tukka vapaana ja arkisiin puuvillahousuihin ja mustaan hihattomaan paitaan pukeutunut Angelina on selkeästi vähiten valmistautunut tähän lounas –hetkeen. Silti täysin koruttomanakin hän hehkuu verrattuna kahteen ystäväänsä, jotka vaikuttavat Angelinan rinnalla kovin tehdyiltä kaikkine meikkeineen ja merkkivaatteineen. Angelina on enemmänkin treenatun ja hyvinvoivan oloinen kuin naisellinen.
Paksut hiukset, raukeat silmät, törröhuulet ja täyteläinen kroppa.. Angelinassa on paljon kaunista. Mutta toisaalta mikään näistä ei mielestämme yksinään näyttäisi mitenkään erityisiltä. Itse asiassa meistä Angelina ei ole klassisesti kaunis kuten joku virheetön Cindy Crawford. Angelina on itsevarman, persoonallisen ja jotenkin onnellisen näköinen. Se kiehtoo.
Verrattuna taas nykyajan teennäisten kauneusmuottien, arvokkaiden maalien ja roolien taakse piiloutuviin naisiin, kuten hänen ystäviinsä, Angelina pursuaa koruttomana ja meikittömänäkin, won tan po sushi suussaan aitoa seksikkyyttä.
Sitä on vaikea selittää. Angelinan ympärillä tuntuu olevan jokin sanoinkuvaamaton, hypnoottinen aura. Siihen verrattuna hänen ystäviensä olemus ja käyttäytyminen vaikuttavat lumikolamaiselta. Kiehtovinta naisessa onkin tietty itsevarmuus, oma tyyli. Itsensä kanssa sinut oleva nainen on seksikäs. Ehdotamme Angelinalle Oscar –palkintoa siitä. Tosin hänen ei tarvitse näytellä, hän vain kantaa oman itsensä kauniisti. Toki hänen julkisuutensa, esim. mielikuvat Tomb Raiderista tekevät hänestä kiehtovamman silmissämme. Mutta vaikka hän olisi Jaana Herttoniemestä, kukaan mies ei varmasti jättäisi katsomatta tätä aidon itsevarmasti vieruspöydässä huulta heittävää naista. Ja sitä huulta riittää.
Sushinsyönti jäi keskustelun ja katselun takia. Aika kului kauniisti. Ulkona alkoi ruuhka-aikakin jo antaa merkkejä itsestään, ja meillä oli kiire. Tarkoituksenamme oli mennä juttelemaan, mutta ruokailevaa ihmistä ei toki sopinut häiritä. Päätimme siis leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa ja lähdimme ravintolasta. Olen vieläkin varma, että poistuessamme hän ei vain katsonut meitä, vaan suorastaan himoitsevasti tuijotti.
Näin ainakin aion tarinan kertoa. Näin myöhemmin ajatellen taisimme leikkiä ehkä liiankin vaikeasti tavoiteltavaa, sillä Angelinasta ei ole kuulunut sen jälkeen. Mutta jos Angelina luet tämän, niin nyt ainakin tiedät, mistä minut voit tavoittaa.
Poistuttuamme ravintolasta kadulla meitä vastaan kävelee nainen, joka hymyilee meille. Se on kaunista. Ehkä kauneinta mitä naisessa voi silmissämme olla. Ainakin Angelina unohtuu sillä hymyn räpäyksellä. Kummasti tosin on sushi alkanut viime aikoina maistua useammin minulle ja Mikaelille."

-Fitness 2/2004


Copyright 2001 Aki Riihilahti, all rights reserved Gå til toppen av siden