Aki Riihilahti - Offisiell Hjemmeside In English Suomeksi På norsk
Nyheter Spørsmål Fakta Historie Bilder Spesial

Nyheter

Tilbake til nyheter

15.6.2012
Helsinki Cup

Koko maailma tietää, että Lionel Messi lähtee haastamaan pallon saatuaan. Hänestä tekee maailmaan parhaan pelaajan käsittämätön taidon ja tasapainon yhdistelmä, jonka avulla kuljetukset, harhautukset ja laukaukset onnistuvat kuinka pienessä tilassa tahansa. Andrea Pirlo pelaa vanhanakin loistavaa jalkapalloa, koska hänellä on maaginen syöttö. Carles Puyolin tavaramerkki on taistelutahto joukkueen eteen. Kaikki tietävät Christiano Ronaldon laukauksen ja David Beckhamin keskitykset. Keskinkertainen Rory Delap on nyt pelannut 10 vuotta Valioliigaa, koska hänen sivurajaheittonsa on pelottava ase. Xavi Hernandes on vienyt peliälyn aivan uudelle tasolle, Sebastian Scwheinsteiger juoksuvoiman.

Maailman parhailla pelaajilla on aina osaamisen alue, mistä kaikki tunnistavat heidät. Jalkapallossa pärjää käyttämällä vahvuuksiaan. Niitä pitää harjoitella eniten ja parhaassa tapauksessa niistä tulee pelaajan tavaramerkki. Maailmassa on 200 miljoonaa rekisteröityä jalkapalloilijaa, joten erottuakseen siitä massasta pitää ja kannattaa olla erityisosaamisen alue vaikka kuinka pienellä jalkapallon osa-alueella. On parempi olla jossain erinomainen, kuin kaikessa ihan hyvä, sillä jalkapallo on roolipelaamista. Mathias Lindström on täydellisesti keskittynyt jokaiseen tilanteeseen, eikä siksi ole tällä vuosituhannella tehnyt juurikaan virheitä. Roman Eremenko ja Alex Ring tuovat aina energiaa kahdensuunnan peliin. Teemu Pukki tekee aloitteen sekunnin muita nopeammin.

Harjoitelkaa, käyttäkää ja nauttikaa vahvuuksistanne. Ne tekevät teistä pelaajan. Ne tuovat teille onnistumisen elämyksiä ja itseluottamusta. Ennen kaikkea, kannustakaa ja arvostakaa pelitovereidenne erityisosaamisia ja rooleja, sillä niin kuin pelaaja myös joukkue voi pärjätä vain, kun kaikilla on mahdollisuus käyttävät vahvuuksiaan.


Copyright 2001 Aki Riihilahti, all rights reserved Gå til toppen av siden